torsdag den 23. februar 2012

Torsdagens PH

Der bliver diskuteret heftigt hvorvidt det hedder mandshumanistisk eller mandschauvinistisk. Pernille er 1000% sikker på at det er mandshumanistisk "jeg hader bare når jeg VED at jeg har ret og i andre siger jeg tager fejl".
Tina-Maria er tilbage på PH og er ude efter hævn. Jeanette tror at de stadigvæk er BFF's, hun tager dog gruelig fejl. Der er lukket for det varme vand (venskab).
BREV!!!
Drengene skal beslutte hvem af dem der skal danne par med Tina-Maria og dermed være sikret i aftenens par ceremoni. Valget ender på Steffen.

Julian og Jeanette laver skumle planer og aftaler at stå sammen til aftenens par ceremoni, stakkels Kanika, hun mistede jo Steffen til Tina-Maria og regner derfor med Julian ("Og Julian er også min BFF herinde, fatter bare ik hvordan han kan gøre det") Really Kanika? Really?!

Under par ceremonien er der et kæmpe skænderi mellem Seb og Steffen. Steffen har fortalt Morten at han overhørte en samtale mellem Seb og Julian hvor Seb bekræfter overfor Julian at han hellere vil se ham inde på hotellet fremfor Morten. Seb går HELT amok, vælter om sig med guldkorn: "I er sgu mere umodne end svampe Bob firkant. I er nogle fåcking svanser man! Det er fandme ligesom Ramasjang sovekanalen, nu er der fandme KRIG!".
Den nye fyr Morten er super pres. Til par ceremonien vælger han Sascha fremfor Kanika som derfor må gå tilbage på værelset, pakke sine ting og omgående forlade hotellet.

Julian og Jeanette fejrer at de nu endelig bor på værelse sammen "så skal der puttes igennem".... hmmm. Seb og stripperen giver den også gas, selvom Seb har sat mundkurv på stripperen "det er jo ik så smart at de andre ved hvad vi laver om natten. Altså rent taktisk". Stripperen mener dog at "jeg tror han er bange for at miste mig". Snydt.

På mandag kommer flotte fyr ind på hotellet!

1 kommentar:

  1. Sygt spaendende uge paa hotellet. Tusind tak for resume!!

    SvarSlet