onsdag den 22. februar 2012

Onsdagens PH

Kamilla har løjet overfor Rikke (og resten af holdet). Hun har en kæreste hjemme i Danmark - det er jo imod alle PH regler. Så hun bliver smidt hjem asap.
Julian og Patrick bliver afsløret som gangstArne. De er begge to i fare for at blive smidt ud af hotellet. Det er nu op til Pernille og Niklas at afgøre hvem af dem det skal være... Helt imod alle odds vælger de at smide Patrick ud af hotellet.
Nu skylder Julian big time i banken. Pernille er besluttet på at arbejde "for det der CSI" når hun kommer hjem til Danmark, fordi hun bare er verdens bedste detektiv.

Kanika afslører overfor Steffen at hun er blevet vild med ham. Hellow awkward, Steffen er smigret men kan ikke gengælde følelserne. Han er simpelthen så intetsigende! Men det skal ik undre mig om han når langt...

Sebastian og stripperen hygger under lagnerne, og der går akkurat 1,2,3,4 sekunder så er Sebastian kommet. Han søger trøst hos Jeanette for "du ved jo hvordan jeg er".

I morgen kommer Tina Maria tilbage og hun er ude på at hævne sig på Jeanette. Tror det bliver for sygt til parceremoni. Well I am excited!

---

Ingen kommentarer:

Send en kommentar